Tablete
Informatii despre...
Newsletter

Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale TabletWorld.ro

Numele tau
Adresa email
Nu ai timp? Te cautam noi!

Telefon: 021.318.62.18

Telefon: 021.318.62.19

Daca doriti sa fim noi cei care va contacteaza, folositi facilitatea

Cele mai noi promotii TabletWorld.ro

Home » Stiri » Jocurile – numărul 1 în utilizarea tabletelor

Jocurile – numărul 1 în utilizarea tabletelor
Marti, 22 Martie 2011 21:33:31

Un sondaj recent arată că jocurile sunt favorite în ceea ce priveşte utilitatea tabletelor de pe piaţă.

Dacă ţi-ai achiziţionat o tabletă, şansele sunt foarte mari ca să te bucuri de jocurile mult mai atractive pe astfel de ecrane cu dimensiuni mai mari decât la telefoanele mobile.

Sondajul diviziei AdMob a lui Google organizat pe 1430 de utilizatori de tablete arată că „gaming”-ul este de departe cea mai iubită activitate pe aceste device-uri.

Un procent surprinzător de 84% a celor intervievaţi au declarat că jocurile reprezintă entertainment-ul preferat, depăşind cu uşurinţă alte activităţi de relaxare, cum ar fi muzica/filmele (51%) şi cărţile electronice (46%). Mult mai surprinzător, totuşi, este faptul că jocurile au întrecut activităţile cele mai specifice tabletelor gen căutarea de informaţii (78%), email-ul (74%) sau citirea ştirilor (61%).

Chiar dacă sondajul diviziei Google nu prezintă datele pentru fiecare tabletă, este destul de clar că rezultatele sunt datorate, în mare parte, tabletei iPad, care excelează pe partea de jocuri. Peste 15 milioane de iPad-uri au fost vândute în întreaga lume, iar descărcarea jocurilor a dominat pe magazinul App Store încă din prima zi. Poate că mania jocurilor se va mai potoli odată cu intrarea pe piaţă a altor modele de tablete consacrate, cum ar fi Galaxy Tab sau Motorola Xoom, dar e puţin probabil.

De asemenea, sondajul arată, contrar opiniei publice, că majoritatea deţinătorilor de tablete (82%) folosesc device-ul în principal acasă, iar 43% folosesc tableta mai mult decât calculatorul desktop sau decât laptopul. 77% dintre utilizatori au adăugat faptul că utilizarea desktopului/laptopului s-a diminuat de când şi-au achiziţionat o tabletă.

  Huawei MediaPad... >>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor