Tablete
Informatii despre...
Newsletter

Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale TabletWorld.ro

Numele tau
Adresa email
Nu ai timp? Te cautam noi!

Telefon: 021.318.62.18

Telefon: 021.318.62.19

Daca doriti sa fim noi cei care va contacteaza, folositi facilitatea

Cele mai noi promotii TabletWorld.ro

Home » Stiri » Huawei MediaPad anunÅ£ată oficial

Huawei MediaPad anunţată oficial
Luni, 20 Iunie 2011 22:31:33

Chinezii de la Huawei ne tachinează cu viitoarea lor tabletă denumită MediaPad, anunţată oficial că va intra în curând pe piaţă. Tableta este prima care va rula sistemul Honeycomb 3.2 de la Google. Iată şi ce caracteristici deţine superbul device de 7 inch:

Sistemul intern, Android 3.2 vine cu aceleaşi trăsături aflate în versiunea 3.1, exceptând câteva customizări pentru operarea ecranelor de 7 inch. MediaPad are o grosime de 10.5 mm, vine cu un display IPS multi-touch capacitiv cu o densitate de 217 ppi, un modul GPS intern, două camere, una frontală de 1.3 Mpixeli şi una posterioară de 5 Mpixeli. Conectivitatea este asigurată de tehnologia WiFi, Bluetooth, precum şi de suport 3G HSPA+ cu viteze de până la 14.4 Mbps. Bateria asigură un timp de funcţionare de aproximativ 6 ore. Printre aplicaţiile pre-instalate se regăsesc Facebook, Twitter, Let's Golf şi Documents To Go.

Creierul tabletei MediaPad de la Huawei este un procesor Qualcomm dual-core, cu o frecvenţă de 1.2 GHz. MID-ul cântăreşte în jur de 390 grame, clasând gadget-ul în categoria celor mai uşoare din cele existente. MediaPad este capabilă de redare video full HD 1080p şi înregistrare video HD, device-ul fiind echipat cu un port HDMI.

Memoria de stocare internă este de 8 GB, aceasta fiind extinsă cu ajutorul unui slot pentru card-uri microSD. Cu siguranţă acest produs pare promiţător şi aşteptăm cu nerăbdare apariţia lui şi pe piaţa românească, alături şi de o ofertă de preţ, gadget-ul fiind anunţat că va apare în Statele Unite în trimestrul al 3-lea.


<< Jocurile –... Microsoft introduce Windows... >>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor