Tablete
Informatii despre...
Newsletter

Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale TabletWorld.ro

Numele tau
Adresa email
Nu ai timp? Te cautam noi!

Telefon: 021.318.62.18

Telefon: 021.318.62.19

Daca doriti sa fim noi cei care va contacteaza, folositi facilitatea

10 beneficii ale tabletelor
Din mai multe perspective putem spune că o tabletă are câteva avantaje mai bune faţă de un laptop. Tabletele reprezintă generaţia următoare a calculatoarelor portabile. Vă prezentăm în continuare 10 dintre beneficiile tabletei PC.

1. Soluţia cea mai bună pentru un calculator mobil

Tableta este un device compact, care ne permite să-l utilizăm în locuri incomode pentru a folosi un laptop. Se poate opera chiar stând în picioare. Având suport pentru Internet wireless, o tabletă este extrem de convenabilă de utilizat când vă plimbaţi prin oraş pe la restaurante, parcuri, universităţi etc.

2. Scrisul de mână.

Prin această utilitate puteţi interacţiona cu cei de lângă dvs., în timp ce scrieţi notiţe pe tabletă, fără ca aceasta să se interpună între voi. E minunat, deoarece puteţi folosi tehnologie de ultimă oră şi să păstraţi o comunicare personală cu ceilalţi.

3. Luarea de notiÅ£e a€“ mai lejeră la întâlniri sau în săli de curs.

Tabletele sunt foarte avantajoase pentru studenţi, sau la întâlnirile de afaceri. Puteţi scrie repede notiţe, iar apoi organiza şi căuta după nevoi. Se pot chiar şi include fisiere audio sau prezentări în cadrul notiţelor. Tehnologia recunoaşterii scrisului de mână vă va transforma notiţele în utile documente de tip office.

Capabilitatea multitouch vă va elibera de a folosi un stilus (deşi în cadrul formulelor matematice, un stilus va creşte precizia) şi veţi utiliza degetele pentru a naviga prin galeriile media aflate în tableta.

Atingerile sunt intuitive: ţineţi apăsat degetul pentru a utiliza funcţia de click-dreapta, realizaţi operaţiile de mărire sau micşorare a unei imagini sau pagini web prin simpla alunecare a două degete către exterior sau interior, efectuaţi cu uşurinţă parcurgerea unei pagini, iar prin rotirea a două degete pe o imagine aceasta se va întoarce în direcţia dorită.

4. O tabletă PC este mult mai personală.

Scrieţi email-uri folosind scrisul de mână, apoi trimiteţi-le prietenilor şi familiei. Aceasta le va reaminti de vechile scrisori şi carduri poştale, pe care ne etalam frumosul scris de mână, precum şi diverse figuri grafice.

5. Scrierea cu uşurinţă a comentariilor.

Acest gadget revoluţionar face posibilă scrierea comentariilor cu uşurinţă (notiţe, sublinieri etc.). Veţi putea personaliza ceea ce citiţi, face comentarii marginale, scrie direct pe ecranul tabletei în timpul prezentărilor.

6. Conversia scrisului de mâă în text.

Odată ce aveţi salvate notiţele scrise de mînă, tableta va putea converti cu uşurinţă notiţele în text tipărit, datorită tehnologiei avansate de recunoaştere a scrisului de mână.

7. Căutarea prin textul scris de mână.

Puteţi, de asemenea, efectua căutări în textul notiţelor preluate cu scrisul de mână. Aceasta este într-adevăr o caracteristică deosebită. Prietenii vă vor invidia atunci când veţi scrie un nume, iar apoi îl veţi găsi printr-o simplă căutare rapidă în interiorul notiţelor scrise de mână.

8. Windows Tablet PC Edition

Sistemul de operare Windows vine la rândul său cu o serie de caracteristici dedicate tabletelor. Obţineţi securitate şi ergonomie alături de acest sistem cu care v-aţi obişnuit de-a lungul anilor.

9. Aplicaţii software dedicate tabletelor

Unul dintre beneficiile extraordinare ale tabletelor este că permite instalarea şi utilizarea a mii de aplicaţii software noi gratuite sau contra cost. Aplicaţiile se pot instala foarte uşor având o conexiune WiFi sau 3G la Internet.

10. Capabilităţi multilingvistice

Toate versiunile de tablete suportă caracteristici multilingvistice, fiecare sistem de operare (iOS, Android, Windows) oferind acest suport în funcţie de ţara de provenienţă a utilizatorilor.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor